محیط کشت مولر هینتون آگار محیط کشت Muller-Hinton Agar کاربرد اصلی محیط مولر هینتون آگار جهت تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی باکتری ها (آنتی بیوگرام) به روش دیسک می باشد. این محیط با افزودن ۵ % خون گوسفند برای تعیین حساسیت ضد میکروبی استرپتو کوک پنومونیه با عوامل انتخابی مثل کلرامفنیکل، اریترومایسین، تتراسایکلین و وانکومایسین توصیه می شود.
این محیط در ابتدا برای کشت نایسریا های بیماری زا توسعه یافت اگرچه این ارگانیسم امروزه در محیط های کاملا انتخابی ایزوله می شوند. Acid Digest of Casein و عصاره گوشت موجود در این محیط باعث تامین اسید های آمینه و سایر مواد نیتروژنی, مواد معدنی، ویتامین ها، کربن و دیگر مواد مغذی برای حمایت از رشد میکرو ارگانیسم ها میشوند. نشاسته موجود نیز مانند یک کلوئید محافظ علیه مواد سمی که ممکن است در محیط موجود باشد عمل می کند همچنین هیدرولیز نشاسته طی اتوکلاو مقداری دکستروز را فراهم می کند که منبع انرژی است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.